De ce mă bucur că U - CFR se va rejuca

Așa a decis azi nu știu ce comisie a lui pește prăjit. Iar eu sunt bucuros din două motive foarte simple, probabil nu alea la care vâ gândiți.

1. Merg la meci (pe primul, adică alea 27 de minute jucate marți, l-am ratat).

2. Vreau să-i aud acum pe ăia care o ard cu arbitrajele pro CFR și conspirațiile de tot felul. Adică un U-ist fute meciul, acesta e întrerupt la scor avantajos CFR-ului, apoi se rejoacă de la 0-0. Bravos, dom'le! Niciun ceferist n-a lovit pe cineva, Cadu merita cel mult un cartonaș galben (nu a făcut gesturi obscene, ci doar s-a bucurat în fața galeriei adverse așa cum fac catralioane de alți fotbaliști), ba și-a mai luat și pumni pe tunelul dinspre vestiare, arbitrul Tudor oprește meciul și ce decide comisia? Reluăm de la 0-0. Păi și asta tot conspirație pentru CFR este?

Meciul trebuia reluat de la scorul de 0-1, din minutul 27, la care a fost întrerupt. Asta ca să fim finuți și să nu pledăm pentru un 0-3 la masa verde. Orice altă discuție e o lăbăreală, numai bună de chibiții mediocri care susțin o echipă absolut mediocră și care au văzut prea multe filme cu teoria conspirației. Da, e frumos s-o ardem cu tradiția și alte din astea (am mai spus eu, CFR a fost înființată înaintea Universității, apropo), e "patriotic" s-o dăm în naționalisme stupidoide propagate și întreținute de giboni oieri, apoi preluate de alți giboni lipsiți de logică și filtru personal, cum e șablonul ăsta cu ungurii, dar până la urmă rămân cifrele, trofeele și implicit adevărul sec și dur: U este o echipă mediocră, de pluton. Ceea ce era și CFR până în 2005, ba chiar mai jalnic se prezentau feroviarii. Eu personal cred că Pazskany e mult mai român decât foarte mulți spărgători de semințe de pe margine, iar când a fost bulangiu peste măsură am fost obiectiv și am semnalat asta. După cum puteți remarca acolo, nu-s câtuși de puțin pătimaș cu CFR-ul, eu vreau doar să consum și să asist la un spectacol cât mai corect.

Acestea fiind spuse, sper să fie un meci cât mai fain și lipsit de încăierări.

Comments

Popular posts from this blog

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit