A apărut Euro 2012 (jocul video)

Acela cu update la FIFA, despre care vă vorbeam. A durat ceva până l-au crackuit băieții. Pe Filelist a apărut într-o variantă de 7 Gb, care conține FIFA și Euro, 2 în 1. L-am jucat în vreo două seri, iată primele impresii.

Din start te întâmpină cu imnul competiției, ca să intri bine în atmosferă. Grafica nu este senzațională, aș spune chiar sub cea a jocului propriu-zis (FIFA 12). Oricum, după ce te-ai obișnuit cu grafica din PES, FIFA și a ei imagine de carton nu mai e competitivă. Câteva echipe (printre care și Ucraina) nu au licență, asta chiar m-a mirat. Nu poți juca preliminarii, ci doar turneul final sau nu știu ce challenges care probabil nu vor pasiona multă lume. Poți alege în schimb să joci cu orice echipă la turneul final, înlocuind o echipă care e deja calificată. 

Astea fiind spuse, probabil te vei plictisi repede de jocul ăsta, pe care îl poți termina din 5 meciuri. Mie nu mi-a ieșit încă, fiind eliminat din grupe de două ori, când am jucat cu Spania și Franța. Sunt pe semi-pro ca nivel de dificultate și joc cu gamepad. Oricum, pentru fanii seriei merge. Mai este exact o lună până când începe turneul final. 

Comments

Popular posts from this blog

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit