Zoophilus Istericus Imbeciliantum

Aceasta este o specie aparte, de țoapă proastă, incultă și neregulată (de om), lipsită de viață socială, respinsă de societate, defulantă pe forumuri și în flash mobs, iubitoare de javre, pozantă în mare creștin, dar în același timp extrem de violentă în limbaj și plină de blesteme. 

În urma campaniei anti-maidanezi lansată de talentata blogăriță Simona Tache, această specie, zoophilus istericus imbeciliantum, a ieșit din văgăuna unde se ascunde printre cozi de maidanezi, începând să împroaște cu mizerie o inițiativă logică, de bun simț, umană și lipsită de ură. În ce consta campania? Mă refer la acest articol al Simonei, apoi la acesta, în care dă copy / paste cu legea referitoare la maidanezi, să înțeleagă orice cretinoid isteric din țara asta că acest proiect de lege (încă neaprobat, pentru că ar fi neconstituțional!) prevede eutanasierea doar ca ultimă soluție, iar până la acel moment orice zoofil ar avea posibilitatea să adopte oricâți câini ar dori! Trebuie doar să ai răbdare maxim 10 minte să parcurgi textul.

Observațí absurdul fără margini al acestei situații? 1. Legea nici măcar nu a fost aprobată. 2. Legea facilitează adopțiile și adăposturile, înainte de eutanasiere. 3. Cu toate astea există nebuni demni de cămașa de forță care fac spume la gură, fac stalking și aruncă blesteme într-o persoană care le spune guvernanților "Băieți, hai cu legea aia totuși sau măcar faceți ceva, orice, numai să nu mai avem câini pe stradă, să nu mai moară oameni".

De ce turbează cretinii zoofili? Pentru că s-a strecurat și posibilitatea eutanasiei prin legea aia (așa cum se procedează în orice țară occidentală, inconștienților!) Înțelegeți de ce spun că nu există un detector al imbecilității de mai mare acuratețe decât pledoariile pro javre? E cea mai rapidă metodă să depistezi retardul.

Priviți mai jos. Am luat ceva bun de pe pagina Facebook a Simonei. După ce am comentat eu s-a înființat și o cață proastă din specia zoophilus istericus imbeciliantum. Nu mai e nimic de spus, în fața oricărui om rațional această specie deplorabilă se descalifică singură. 
După discuțiile despre euthanasierea maidanezilor din ultimele zile, m-am pricopsit cu niște stalkerițe din categoria "pensionare și gospodine care trăiesc, există și respiră numai pentru căței" și care nu se mai pot opri din a mă hărțui pe-aici, pe la domnul Zuckerberg prin curte. Pe două le-am blocat deja. Cine mai dorește, cine mai poftește?
 ·  · 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics