Rezultatele survey-ului

Mai jos găsiți cele 10 rezultate, cu 2-3 vorbe la fiecare. Vă mulțumesc pentru că v-ați dat cu părerea. Apropo: în ultima săptămână mi-a crescut traficul cu peste 40%. Ar fi ceva dacă acest nou nivel rămâne constant. La final vă spun ceva despre trafic și bani din blogging. 


Am ceva cititori fideli, 85% dintre voi mă citesc de peste un an. Mulțam!

Și încă o dată mulțumiri pentru că-l dați mai departe.


Da, sunt total de acord cu voi aici. Buba majoră a acestui blog este faptul că nu-i cunoscut. Eu am încercat să-l promovez by the book. Dacă vă place The Fly on a Wall puteți să-l recomandați în continuare și voi, puteți face click pe recommend la finalul unui articol, puteți da like la pagina Facebook a blogului, puteți trimite articole pe mail sau pe Twitter. Și încă ceva: comentați direct pe blog dacă nu vă deranjează. Actualul sistem de comentarii vă permite să publicați comentarii în orice fel doriți, chiar și de pe contul Facebook. Mulți dintre voi îmi comentează articolele fie pe Facebook, fie pe email, fie în discuții private. Cred că și pentru voi ar fi mai simplu să vă spuneți părerea direct pe blog, plus faptul că ar impulsiona discuția exact în cadrul în care aceasta s-a lansat și ar fi util pentru cei care citesc articolul să vadă părerea voastră despre acel articol.

Trei sferturi dintre voi consideră că acest blog merită un trafic mai mare și că ar putea produce bani. Merci. Încerc în primul rând să ofer valoare, să ajut și să destind cititorii, apoi vor veni și banii.


Duminică avem episodul 2 al serialului Jack. Stay tuned. Apreciez faptul că nimeni nu a spus un nu hotărât acestei idei.


Sunt foarte bucuros că un procent atât de mare apreciază articolele spirituale pe care le public, în special în zilele de miercuri. Din punctul meu de vedere sunt cele mai importante pe care le puteți găsi pe acest blog. Îmi cer scuze dacă pare uneori că fac pe deșteptul - intenția mea nu este de a epata în vreun fel ci doar de a vă ajuta. Nu sunt invențiile mele ci sunt lucruri peste care am dat și pe care vreau să le dau mai departe. Am prins foarte bine principiile și acum pot dezvolta ușor pe această temă. Sunt sigur și că v-ați dat seama de mult că eu am o definiție destul de vastă a termenului "spiritual", cu toate astea aici nu includ nimic religios sau dogmatic.


Nu foarte mulți apreciază programul de pe blog, dar cum nici nu derajează foarte tare această idee, rămânem cu ea momentan. Așadar, nu uitați: luni glume, miercuri spiritualitate, vineri filme, duminică serialul Jack.

Așadar ne găsim și pe Facebook, unde puteți interacționa mai bine cu mine. Aștept reacțiile și ideile voastre pe orice cale.


Aici am avut o surpriză destul de mare. Cele mai solicitate articole au fost cele din categoria Travel (unde eu postez cam 75% despre New York, restul despre călătoriile pe care le mai fac din când în când sau despre cine știe ce nou skyscraper). Ok, o să postez mai des astfel de articole. Dar surpriza cea mai mare este că nu vreți să scriu despre sex (?!!). A fost cel mai puțin bifat subiect. E ceva. Înseamnă că am cititori foarte elevați care nu vor să tranform acest blog într-o fițuică gen Cancan. Oricum, dacă aș fi început să scriu constant despre sex, aș fi făcut-o în stilul ăsta. V-ar fi plăcut?


E flatant când mai mulți oameni îți spun că The Fly on a Wall e blogul lor preferat. Merci încă o dată.

La final, după cum spuneam, vreau să specific unele lucruri legate de trafic și bani din blogging. O cititoare mi-a spus că până acum nu comenta la mine pe blog pentru că nu dorea să mă ajute să fac bani (?!). Sper că nu mai sunt și alții printre voi care gândesc așa. Nu am câștigat nici măcar 1 leu cu blogul. Normal că mi-aș dori să fac bani cu el, dar momentan nu e cazul. Ar trebui să am un trafic de vreo 10 ori mai mare ca să încep să produc ceva. În al doilea rând, chiar dacă aș fi făcut bani, nu înțeleg cum m-ar fi ajutat în acest sens niște comentarii ale unui cititor.

După cum am menționat și pe Facebook, acum câteva luni am postat niște reclame. Aș fi câștigat bani cu ele dacă vizitatorii și-ar fi comandat produse în urma click-urilor date de pe blogul meu. N-a fost cazul - e complicat și nu stau acum să detaliez. Mai am o singură reclamă, Lunch Box, pentru că este localul meu preferat din Cluj și îl promovez dezinteresat. Nu primesc nici măcar o prăjitură moca pentru că am această reclamă pe blog și oricum nu mă interesează asta, după cum lesne puteți intui.

Blogul este un mare hobby pentru mine. Voi rămâne blogger și dacă nu voi face niciodată bani din așa ceva.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?