Pe când un Oscar și pentru Woody Harrelson?

Omul a fost nominalizat de 2 ori pentru suprema distincție, grație rolurilor din The People vs. Larry Flynt și mult mai recentul The Messenger, iar eu consider că merită să ia un Oscar în viața asta. L-am văzut în Rampart zilele trecute și mă mir că n-a fost luat în calcul anul acesta, mai ales dacă mă uit la lista cu cei care au fost nominalizați. Woody e bun, foarte bun. Nu țin minte să-l fi văzut vreodată în vreun rol slab.

Vă recomand Rampart, nu doar pentru prestația lui Woody, dar și pentru restul distribuției: Ben Foster (de fiecare dată după ce văd un film cu el îl laud aici pe blog, așa că spun și acum: tipul ăsta va ajunge mare), Anne Heche, Cynthia Nixon (Miranda din Sex and the City), Sigourney Weaver, Robin Wright (tot zic că fac un Top Hollywood's Milfs, ce ziceți?) și Steve Buscemi. Ben Foster este și producător al acestui film, care prezintă un caz fictiv centrat pe o situație reală, anume scandalul Rampart care a zguduit poliția L.A. în anii '90. Este pentru a doua oară când Harrelson și Foster fac echipă, după The Messenger.

Am văzut și Chronicle, un film interesant despre trei adolescenți din Seattle care capată puteri telechinetice și, vă dați seama, ajung să provoace mari belele prin intermediul lor. Filmul este tras din perspectiva found footage, așa cum v-au obișnuit horrors de genul The Blair Witch Project și Paranormal Activity. Este mișto realizat.

Încheiem recomandările din săptămâna asta cu The Samaritan, cu Samuel L. Jackson în rolul principal.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?