Neinspirat la cinema

Tocmai vin de la Battleship. Bine c-am fost cu niște prieteni și am râs, altfel m-aș fi plictisit cumplit de unul singur. Sau aș fi plecat. Filmul e atât de prost încât merge să-l iei drept o parodie și să te amuzi, altă șansă nu ai. 

Mă așteptam la ceva gen Armageddon sau Independence Day, dar nici nu se compară. Nu știu ce a căutat Liam Neeson într-un astfel de film (plin de clișee și faze trase de păr), dar bine măcar că a jucat rol secundar. Ajunsesem să intuim toate clișeele care urmau să apară, scenă după scenă. Nota de pe IMDb e imensă, dacă mă întrebați pe mine. Filmul are câteva efecte reușite și atât, în rest doar americănisme și bulșitărisme. Nu are rost nici măcar să-l dați jos de pe net.

Am văzut și partea a doua din Sherlock Holmes ăsta modern, anume A Game of Shadows. Aceeași schemă ca în cazul primului film: nu prea mai are nimic de a face cu misterele și mintea strălucită a lui Holmes, ci doar cu acțiunea. Adică e clar film de acțiune și atât. Unul destul de reușit, având câteva scene mișto filmate.

Switch este un film pe care l-am luat numai pentru că eram curios cum se prezintă Eric Cantona, celebrul fost jucător de fotbal, care mai nou se dă prin filme. Filmul e ok, dar nu de Oscar, ca să mă exprim finuț. Are câteva cadre super faine prin Montreal și Paris, dar un subiect și un acting oarecum medicore.

Încheiem cu Haywire. Hm, filmul ăsta are o distribuție trăsnet, dar n-am rezistat decât până la jumate. Este foarte plictisitor. Încep să cred că filmele cu spioni și agenți secreți devin tot mai greu de urmărit. Poate îi dați voi vreo șansă.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"