Mușchiul esențial în controlul ejaculării

Imediat ați ciulit urechile, așa-i? Sau ați făcut ochii mari, mai bine zis. Bineînțeles că acest articol va fi citit și de femei - foarte bine faceți, curioaselor, pentru că apoi vă puteți instrui partenerii. Iar bărbații care vor citi atent și vot exersa anumite chestii îmi vor mulțumi peste ceva vreme, când vor vedea rezultatele. Dar numai în gând, evident, pentru că niciunul nu va recunoaște că are nevoie de îmbunătățiri pe latura asta. Deoarece la nivelul declarativ cu toții suntem armăsari, cum altfel?

Cea mai bună metodă să amâni ejacularea, contrar a ceea ce cred unii, nu e aia când te gândești la babe și la meciul de aseară. Asta e o prostie. Așa nu mai faci sex, ce să mai vorbim de dragoste; devine doar o chestie mecanică, atletică, în care performerul se concentrează pe anduranță și ratează pasiunea momentului. Plus că nu dă roade ca alte metode. Nu o să vorbesc de chestii simpliste gen "fă-ți una mică înainte, pune-ți două prezervative sau ia puțin la bord" și nici de lucruri mai profunde cum ar fi disiparea energiei în tot corpul, relaxare, respirație (foarte adevărate și importante de altfel) ci ne vom axa pe mușchiul ăsta, pe care bărbații trebuie să și-l lucreze precum și-a lucrat Arnold bicepșii care l-au făcut celebru. Uitați aici cum se face. E foarte simplu, puteți face exercițiile oricând, trebuie doar să vă țineți de ele (permanent, nu doar până când apar rezultatele).

Eu am mai pomenit acest mușchi-minune, acum câțiva ani. Ăsta e articolul cu pricina. Se găsește între scrot și anus și se numește pubococcygeusHabar n-am care e traducerea, așa că îi vom spune mușchiul PC. Dezvoltarea sănătoasă a acestui mușchi are și alte beneficii, cum ar fi erecții mult îmbunătățite și o prostată sănătoasă. Din păcate pe site-uri și prin cărți nu se specifică exact chestia esențială, bărbații rămânând derutați la modul "ok, foarte tare, am făcut exercițiile astea, am erecții tari ca piatra, dar cum pana mea mă ajută exercițiile Kegel și implicit acest mușchi PC să-mi controlez ejacularea?". Mai ales că, fatalitate oameni buni, odată ce vi se va îmbunătăți substanțial erecția veți ejacula și mai abitir, pentru că penisul devine mult mai sensibil la stimuli. Ce-i de făcut?

În primul rând e normal ce vi se întâmplă. Vă veți obișnui cu noile senzații. Apoi veți învăța să vă folosiți mușchiul PC chiar în timp ce faceți sex, nu doar la antrenament. Ideea e foarte simplă: acel mușchi trebuie să fie în permanență relaxat. O să remarcați că, mai ales după ce l-ați exersat și a devenit puternic, atunci când vă excitați îl aveți în permanență încordat. Ba mai mult, s-ar putea să-l încordați din senin pe parcursul zilei. Atunci când PC-ul e încordat, senzațiile pe care le simțiți sunt mai intense. Cum îl relaxați, cum presiunea dispare. Încercați, o să descoperiți asta și singuri. Cu multă practică (atât atunci când sunteți singuri, dar și când faceți sex) veți învăța să țineți acel mușchi relaxat. Cel mult îl puteți flexa dacă simțiți că erecția nu mai e atât de puternică și vreți să reveniți la 100%. Iar acum vom vorbi despre momentul când e musai să-l flexați la maxim.

Puteți încerca asta numai atunci când ejacularea devine iminentă. Când ați trecut de punctul ăla, încetați orice stimulare și flexați maxim mușchiul PC. Rămâneți așa până când senzația dispare. Mulți bărbați experimentează orgasmul astfel, dar fără să ejaculeze. I se spune și dry orgasm. Cum vine asta? Ținând mușchiul PC flexat împiedici practic expulzarea spermei, a cărei emisie spasmodică se realizează tocmai prin contracțiile acelui mușchi. După acest dry orgasm îți păstrezi erecția și ești numai bun de acțiune în continuare, plus că o mare parte din presiune dispare.

Eh, asiaticii știu cu siguranță mai multe despre tehnicile astea. E destul de greu de ajuns acolo, vă asigur, dar oricine poate face asta dacă e dispus să investească exercițiu și răbdare. Nu vă așteptați să vă iasă din prima. Ce vă poate ajuta, pe lângă exercițiile Kegel pe care le-am linkuit mai sus: renunțați la fumat, nu faceți abuz de alcool, mișcați-vă cât mai mult, lucrați-vă abdomenul. Fă Kegels chiar și dacă te consideri ultimul mascul feroce, mai ceva ca un pornstar. Îți vor prinde bine pe mai mule planuri.

Cu siguranță puteți aprofunda aceste noțiuni din diverse surse, dacă abia acum ați auzit de ele. Nu uitați:

- mușchi PC relaxat = presiune mică, deci ține-l așa pe tot parcursul partidei de sex

- mușchi PC încordat la maxim și ținut așa = apelează la asta doar în momentul în care ejacularea devine iminentă

Foarte mulți bărbați sunt derutați în legătură cu momentele în care trebuie să relaxeze, respectiv flexeze. Acum sper că s-a făcut lumină. Desigur, fiecare om e diferit și cel mai bine e să vadă pe propria puță piele cum stă treaba.

Mult succes!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"