Marea țiganiadă

Cred că v-am mai spus poanta asta: două lucruri detest pe lumea asta - rasismul și țiganii. Realizez că iar mă vor certa prietenele mele că nu-s zen și mă țin de glume și atitudini rasiste. Dar cum puța calului să fii tolerant și open minded cu rasa asta nenorocită nomadă? Ăștia chiar nu vor să fie educați și nu se vor schimba în vecii vecilor, doar ne vor polua pe noi în toate modurile posibile.

Acum câteva zile au oripilat toată țara jefuind acea femeie accidentată de o mașină. Azi aflu că au fost prinși și susțin că de fapt își căutau telefonul prin iarbă (?!), nicidecum n-o jefuiau. Cât tupeu pot avea colorații ăștia? Și cât de ipocriți sunt ăia care susțin că nu-s rasiști? Am mai spus eu exact acum un an cum stă treaba cu rasismul. Ești rasist, mai mult sau mai puțin, dar într-o oarecare măsură cu siguranță ești. Și nu e vina ta, ci a procentajului majoritar din respectiva etnie sau rasă, care se comportă într-un anumit fel și implicit îți formează o anumită imagine.

Bonus: azi la știri au anunțat că minunații țigani față de care trebuie să arătăm toleranță și înțelegere (și care oricum sunt mult prea mediatizați prin manele, cocalarisme, seriale și emisiuni TV), au pus-o de un bairam în cimitir, printre morminte. Ce crucea mă'sii!

Hai c-au făcut și ei un lucru mișto totuși: au inspirat o piesă legendară.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics