Despre sâni - mărimea contează?

Întrebarea din titlu se adresează în principal bărbaților, dar nu neapărat exclusiv lor. Probabil majoritatea dintre noi se holbează la sânii măricei. E natural. Dar oferă mărimea considerabilă frumusețe și senzualitate în toate cazurile? Nu cred. Cel puțin nu pentru mine. Un prieten spunea odată că tot ce nu încape în mână e risipă. Pot fi de acord cu asta. Și adaug că forma contează întotdeauna, nu mărimea. 

Discutam recent cu o amică oarecum complexată pe latura asta. Am încercat s-o asigur că nu e un aspect important. Eu oricum plasez sânii pe un loc codaș într-un top personal al zonelor care mă atrag la o femeie. Am mai discutat despre asta. Așa că nu vă stresați, scumpelor, sânii nu-s așa importanți. O femeie se poate prezenta trăznet chiar și având un piept plat.

Era o vorbă care spunea "Ia de nevastă o femeie cu sânii mari, altfel toată viața o să te uiți după țâțe". Vă asigur că toată viața ne uităm după țâțe, fie ele mari sau mici, indiferent cum arată perechea pe care o posedă consoarta noastră. Dar asta nu înseamnă că suntem gata să tăbărâm pe ele.

Trebuie să menționez și că detest silicoanele. Nu înțeleg de ce femeile aleg să se mutileze în halul ăsta. Numai un gibon poate aprecia mingile alea de bowling grotești pe care și le trag unele. Prefer o pereche de sfârcuri pe un piept mai plat decât pectoralii mei, în locul unor silicoane. Pe bune, majoritatea arată oribil, total lipsit de naturalețe, nu mă sparg în figuri elevate acuma. Așadar, femei, nu vă puneți așa ceva! Nici în buze, nici în fund. Este odios.

Să nu înțelegeți cumva că nu-mi plac sânii. Oh, boy, nici vorbă! La o femeie însă mă uit mai întâi prin alte părți. Dacă îmi cad ochii doar pe sâni, de parcă ar avea magnet la pupilă, atunci fie acea femeie și-i scoate în evidență, fie altceva nu prea ai de admirat la ea. Strict din punct de vedere fizic, desigur.

Voi, domnilor, ce spuneți despre treaba asta? Contează mărimea? Preferați siliconul? Atenție, orice spuneți poate și va fi folosit împotriva dvs.!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?