Deja nu mai e o știre când un om e omorât de câini în haznaua asta de țară

S-a întâmplat iar. Pentru toți nebunii:

CÂINII NU AU CE CĂUTA LIBERI ÎN LOCURILE PUBLICE, INDIFERENT DACĂ AU STĂPÂN SAU NU.

În categoria nebuni se includ și muiștii conștienți că afirmația de mai sus e adevărată (vezi ONG-urile și politicienii), care au interese pentru a menține javrele libere. 

NU se vor face adăposturi pentru toți. Este imposibil, din toate punctele de vedere. Și chiar dacă s-ar face, sunt milioane de oameni care NU ar accepta ca din banii lor să se țină în viață niște animale absolut nefolositoare, în loc să-i dăm dracului unor spitale sau unor școli. În nicio țară occidentală nu se întâmplă așa ceva.

NU se vor adopta toți câinii de pe străzi.

NU se pot steriliza toți maidanezii și NU vor dispărea în veci prin metoda asta.

Cine nu e de acord cu afirmațiile de mai sus este numai bun pentru o cămașă de forță. Treziți-vă, în plm, până nu ne mănâncă javrele pe toți. Începeți să le executați așa cum puteți, pe acolo pe unde le vedeți. Nici naiba nu se va ocupa de problema asta, asta că trebuie s-o rezolvăm singuri.

Mor oamenii sfâșiați de câini dar pe unii nu-i revoltă asta, ci doar dorința noastră de a-i eutanasia. Păi cine e psihopatul aici? Pe bune, mintea mea se scurtcircuitează în fața unor astfel de orori, pe care le tratăm nu o nonșalanță peste care nici în evul mediu nu ai fi dat.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"