Angelina a debutat ca regizor

Vorbim despre filmul In the Land of Blood and Honey, unul foarte dur. Efectiv te izbește prin violență, din păcate una cât se poate de reală. Prezintă războiul bosniac din anii '90, considerat cel mai grav conflict armat petrecut în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial. Filmul are o notă foarte proastă pe imdb, deși a fost nominalizat la Golden Globes. Nu știu ce să spun, poate doar faptul că merită să-l urmăriți, să vă faceți singuri o idee.

Vă recomand de asemenea Shame, un film foarte sexual, în care interesantul actor Michael Fassbender (l-a jucat pe Jung în A Dangerous Method) apare în rolul unui dependent de sex, obsedat de prostituate, aventuri de o noapte și porn, încapabil să întrețină o relație normală. Carey Mulligan nu mai are rol de fetiță timidă așa cum ne-a obișnuit și m-am bucurat s-o văd astfel.

Încheiem cu My Own Love Song, un road movie cu Forest Whitaker și Renée Zellweger în rolurile principale (foarte buni ca de obicei), Nick Nolte și Madeline Zima (Californication) în cele secundare. Dacă te visezi călătorind prin autentica Americă, în cazul de față prin Louisiana, merită să dai o șansă acestui film. Iată o scenă în care Renée cântă acompaniată de Nick Nolte. Nu am reușit să aflu dacă amândoi sunt pe bune, dar din câte înțeleg cel puțin Renée ar cam fi. Piesa a fost compusă de un folkist american pe nume Woody Guthrie.

Cam atât pentru săptămâna asta. Paște fericit!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics