The Vow

În ultima săptămână am văzut un singur film, în rest mă delectez cu revederea serialului Seinfeld (am ajuns la seria a 3-a). Ah, am încercat să văd și Man on the Moon (sunt fan Jim Carrey iar ăsta îmi scăpase) dar nu am rezistat până la final. Prin urmare, în această seară de vineri mă prezint cu un singur film, romantico-siropos, inspirat dintr-un caz real.

The Vow îi are în rolurile principale pe Channing Tatum (părea mai dur tipul, dar văd că se specializează pe roluri romantice) și Rachel McAdams, o actriță care mie îmi place dar o prefer în alte roluri. În film apare și Jessica Lange, femeie fascinantă în tinerețe; acum are 62 de ani și arată chiar mai în vârstă. Filmul este tras la Chicago, un oraș care mă fascinează și este pe locul 2 în topul personal, după New York.

Subiectul: o soție își pierde total memoria ultimilor ani, în urma unui accident. Nu-și mai recunoaște soțul, pe care-l iubea foarte mult, iar acesta trebuie s-o recucerească și sa n-o lase să alunece în trecutul din care ea alesese să evadeze la un moment dat. Rachel McAdams a întruchipat un astfel de personaj cu probleme de memorie și în celebrul The Notebook, deși acolo acțiunea se desfășura pe parcursul unor zeci de ani și nu Rachel o juca pe babeta uitucă.

Pe pagina Facebook a blogului meu am primit o recomandare de la o prietenă. L-a mai văzut careva?

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"