Războiul CNA - Antena 3 (sau Mircea Badea ca o curvă virgină)

A ajuns la o nouă etapă, anume amenințările cu moartea pe care le-ar primi unii membrii CNA. Detalii pe larg găsiți aici. Sunt sigur că amenințările există, în aceeași măsură în care sunt sigur că ele sunt făcute de imberbi lăbari care-i divinizează pe alde Badea sau Ciutacu și care sunt mari zmei justițiari anonimi, din spatele tastaturii. În continuare aș dori să dezbat un pic tema "curvelor virgine", atât de familiară lui Mircea Badea.

Ce zice Narcisa Iorga, membru CNA: Badea mi-a dat adresa de e-mail și poza pe post, apoi am început să primesc amenințări cu moartea!

Ce zice Badea (pe lângă faptul că o face vită): Adresa ei este publică, pe site-ul instituției! Nu i-am făcut public mailul personal, de genul narcisa2012@yahoo.com. Așadar n-am făcut nimic în neregulă!

Ce zic eu: Badea manipulează și prostește proștii care-l urmăresc și care-l susțin la modul fanatic. Dacă el dă pe post datele Narcisei (ok ok, foarte publice fiind ele), în mod garantat se va asmuți asupra acestei tanti o șleahtă virtuală de scelerați, care o vor amenința și o vor înjura. Iată așadar de ce Mircea Badea este exact acea curvă virgină pe care el o ironizează mereu: "N-am făcut nimic greșit, frate, adresa ei de e-mail e publică, nu contează că am spus-o și eu pe post". Ba contează foarte mult că ai spus-o, stimabile, și mai ales modul în care ai făcut-o, tu, formator de opinie care ești. Ai dat adresa pe goarnă tocmai pentru că știai foarte bine ce va urma.

Nu știu cât de legitim este acest CNA și nu iau apărarea câtuși de puțin acestei instituții. Ca întotdeauna atunci când mă iau de jegoșii de la Latrina 3 o fac nu pentru a susține puterea, CNA-ul sau dușmanii lui Voiculescu, ci pentru a semnala jurnalismul de baltă care se face acolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"