Câte fețe de prichindei aveți în listele de socializare?

Anul trecut am scris treaba asta, cu riscul să-mi atrag mari antipatii. Din păcate nimic nu s-a schimbat iar cantitatea de pruncaleți care îmi invadează retina este cel puțin constantă, ca să nu spun în creștere. Am ajuns să șterg oameni de pe Facebook pentru simplul motiv că foloseau această rețea de socializare exclusiv pentru a-și face copiii vedete. Iar pe mine nu mă interesează câtuși de puțin asta, scuzat să-mi fie cinismul.

Acestor părinți entuziaști le recomand două articole, ăsta și ăsta. Acceptați faptul că aveți un copil care nu se deosebește cu absolut nimic față de alții. Nu prea ar avea cum la vârsta asta, nici fizic și nici din alte puncte de vedere. E frumos, îl iubiți, sunteți plini de entuziasm...ok, înțeleg. Primele 47 de poze postate pe tema asta m-au convins. Apropo, sunt cam toate la fel. Chiar nu înțeleg de ce trebuie să pui și la avatar poză cu copilul, mi se induce o senzație ciudată interacționând cu un astfel de contact. Ba mai mult, sunt unii care își pun la avatar poză cu ei când erau mici! De ce? Să-l întreb pe Freud?

Cică România se află pe ultimele locuri într-un clasament făcut în funcție de timpul pe care-l petrec mamele cu creșterea copiilor. Păi dacă ar face mai puține poze și ar petrece mai puțin timp pe Facebook, s-ar mai ameliora chestia asta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"