Au cumpărat un zoo

Filmul pe care vi-l recomand săptămâna asta se cheamă We Bought a Zoo și îi are în rolurile principale pe Matt Damon și pe Scarlett Johansson. Matt joacă rolul unui văduv care caută o schimbare, prin urmare cumpără o proprietate aflată departe de lumea dezlănțuită, numai că acea proprietate conținea și o grădină zoologică, pe care oamenii se apucă să o restaureze. Filmul are mai multe momente triste și vesele, dar și câteva replici memorabile.

Una ar fi asta, spusă de Damon: "You know, sometimes all you need is twenty seconds of insane courage. Just literally twenty seconds of just embarrassing bravery. And I promise you, something great will come of it." Amin, brother. Exact așa e. 

Urmăriți cu atenție și dialogul de pe verandă dintre Matt și Scarlett (replica ei de la final este wow). Nu dau detalii pentru a nu vă ruina plăcerea.

Bonus 2 filme: Dark Tide, cu Halle Berry și cu rechini (da, este un alt film cu rechini) și Brake, deloc recomandat claustrofobilor (sau poate pe unii îi va ajuta, dacă vor realiza că ei nu au de ce să fie claustrofobi). De la început la sfârșit îl avem pe Stephen Dorff închis într-o chestie de sticlă, aflată în portbagajul unei mașini. Filmul aduce foarte mult cu Buried-ul lui Ryan Reynolds, despre care am povestit anul trecut. După ce ești ținut cu sufletul la gură aproape o oră jumate, finalul cam lasă de dorit.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"