Alina Gorghiu va lucra la Realitatea?

UpdateAlina Gorghiu Bogdan nu este vorba despre ceva constant. Voi fi moderator sambata, ora 15.00 in cadrul emisiunii Fabrica la Realitatea TV. Multumesc pentru urare!

De fapt o face deja, eu acum am aflat. Cea mai hot femeie din politica românească demonstrează ceva curaj prin manevra asta și va fi foarte interesant s-o urmărim. Cu imparțialitatea nu știu cum o să fie, rămâne de văzut. În altă ordine de idei, unii susțin că Realitatea a devenit post băsist. A + B + C = ?

O femeie curajoasă și arătoasă, având încă multe de arătat în politică, liberală și mediatoare de profesie, va modera emisiuni la o televiziune (băsistă sau anti-băsistă, să dea toți dracii dacă mai știu sau dacă-mi pasă). Sper că e vorba de ceva regulat (să-mi fie iertat termenul) și nu doar de un one-off. Încă n-am reușit să mă lămuresc.

Acum un an eram pomenit pe blogul Alinei. Între timp am pierdut legătura virtuală. Dacă dă cumva peste acest articol îi urez succes la tv, eu fiind mai pasionat de media decât de politică (ăsta fiind unul dintre motivele pentru care critic mult mai des prostiile jurnalistice decât politicienii în sine, de la care mi-am luat orice speranță, indiferent de culoarea lor). Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"