Vorbe de duh pe pereți

Tocmai vin de la subsolul blocului, unde am stat vreo juma de oră la coadă să-mi plătesc întreținerea. Și cum stăteam eu așa a prost și îmi păcăleam răbdarea cu trucuri ieftine, în timp ce alții mai proști decât mine puneau tot felul de întrebări inepte administratorului, am remarcat clasicele vorbe de duh care apar pe orice zid din țara asta, dacă s-a întâmplat ca prin dreptul lui să treacă un idiot cu ceva de scris la el.

Ghiciți despre ce e vorba, nu? Păi aveam așa: MUIE, scris în 3D și cu umbre, mânca-ți-aș, ca la desen tehnic când te pregătești pentru arhitectură. Jur. Cred că ăla care a scris a stat minim 5 minute acolo. Era o muie generică, fără destinatar. Lângă MUIA cu mare talent artistic redată, stătea scris SUGI P*LA. Da, exact așa, cu steluță - asta m-a frapat, auto-cenzura scriitorului. Mă gândeam să fac poză dar se uitau ăilalți ciudat la mine. 

Cum credeți că se explică faptul că există oameni care simt nevoia să scrie chestii din astea pe pereți, eventual să și deseneze sule? În 99% din cazuri, numai asta vezi pe pereți, nicidecum citate din Deepak Chopra sau Mike Dooley. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)