Un om din trustul Intact semnalează jurnalismul de baltă care se face acolo

Omul este Mihai Bendeac și fie că vă place sau nu (eu îl urmăresc doar foarte rar pe YouTube), trebuie să-i dați dreptate. El a publicat astă-toamnă un text pe blogul personal dar cum Badea l-a citat azi, așa am aflat și eu despre. Iată textul cu pricina.

"Atunci cand lucrez, televizorul e in surdina pe Antena 3. Cu orele… E uluitor ce s-a intamplat. Nu suport politicienii. As spune ca sunt apolitic insa ar fi o contradictie in termeni, fiindca noi avem mafie, nu politica. Cu toate astea, la alegerile viitoare am sa merg pentru prima data in viata la vot si am sa pun stampila pe Basescu, desi, in mod normal, mai degraba m-as spanzura decat sa votez un politician sau un partid politic din Romania. Numai ca Antena 3 a devenit un agent electoral perfect pentru presedinte. Ajungi sa-l votezi pe Basescu de nervi, fiindca iti este prezentat ca un Diavol cand stim cu totii ca nu exista oameni eminamente buni sau eminamente rai. Oamenii sunt colorati. Nu am vazut in ani de zile o singura fraza in care sa i se dea dreptate, desi au fost situatii cand poate o fi avut. Bai nene, sa te chinui si nu poti sa iei timp de 2500 de zile numai decizii proaste. Las-o dracului! Tot iti mai scapa una buna, macar din greseala. NU CRED ca toti PDL-isti sunt mafioti si PNL-PSDistii salvarea Romaniei. Uite, de exemplu, ce sa fac?!?! Udrea, orice-ar fi, orice s-ar zice, orice-ar face, pentru mine e MILF!!!! GOOD MILF!!!
I-am spus lui Mihai (Gadea nn), un tip absolut remarcabil si de bun-simt (l-ati adora daca l-ati cunoaste) ca se creeaza efectul invers in aceste atacuri 24/24 la adresa presedintelui."

Exact asta spun și eu de ani de zile (mai puțin partea cum că Gâdea e un tip remarcabil). Jurnalismul din gleznă, absolut abject și manipulant pe care-l fac ăștia de la Antene te face pe tine telespectator să ajungi fanul lui Băsescu (eh, exagerez acum). Are exact efectul invers, la modul "hai, bă, mai lăsați-o în puța goală de măgărie!". 

Apropo, Radu Tudor ne obosea aseară cu alte sondaje și procente. Este foarte interesant faptul că se mândrea cu cei 58% dintre români care au încredere în presă. Păi mi se pare foarte puțin, stimabile, ar trebui să-ți dea de gândit procentul ăsta! Cu atât mai mult cu cât alea relative la biserică și armată sunt astronomice. Adică în tine, omul de presă, au încredere doar jumate și un pic dintre români, în timp ce îmbuibații și manipulanții bisericii te surclasează cu scorul pe care-l obțin. Consider că o presă de succes ar trebui să aibă un procent mult mai ridicat de încredere, dar deh, asta pățăști când ani de zile faci gargară cu o singură placă obositoare și exasperantă: "Jos Băsescu!". Sau când îl lingi în cur, că există și cealaltă latură, desigur, iar procentul se referă la întreaga presă. Credeți că mai există cineva obiectiv și nepătat?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"