La berăria Ursus

Eu nu pot să mă îmbăt. Nu c-aș fi rezistent la băutură, dar pur și simplu am un punct la care mă opresc. Nu-mi mai intră. Mă amețesc, alright, dar n-am fost vreodată atât de beat încât să nu mă țin pe picioare sau să nu-mi amintesc a doua zi ce-am făcut. Și nici nu pot înțelege ce-i așa mișto în a te îmbăta muci, atât în momentul respectiv, cât și dimineața, când te trezești mahmur. Aseară am fost la berăria Ursus din Piața Unirii - nu m-am îmbătat, dar m-am pilit. 

Mi-a plăcut că au garderobă și nu te duci tu cu haina acolo, ci ți-o ia chelnerul. La bere îți dau sticksuri, lucru pe care rar îl văd prin alte baruri. Am apreciat și faptul că la masă a venit o fată (inițial credeam că vrea să ne vândă țigări) care ne-a întrebat ce muzică vrem să ascultăm în bar. Am zis că vreau să aud U2 și chiar au pus 2 melodii. Mno, mișto. O să mai trec pe acolo. Să nu mai zic că deși în plină săptămână și pe un frig absolut crunt, berăria era plină. Lumea în Cluj se mișcă, orașul trăiește frumos.

p.s. Am băut o halbă de Ursus și 200 g. de jägermeister, iar ajuns acasă am turnat peste și o Guinness. Acum sunt la cafea, fără dureri de cap.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?