Iată de ce Badea nu va fi niciodată CTP

Deși se poate observa că-l imită un pic, după agresivitate și rictus. Uite ce spune CTP-ul despre mizeria cu Boc în fundul gol și uite ce spunea Badea. Primul va fi mereu un adevărat om de presă, fie el mai de modă veche, iar al doilea va fi doar un saltimbanc care latră fără discernământ la orice dușman al stăpânului și apară orbește orice ține de trustul din care face parte. Că doar Capatos "nu e ipocrit, își asumă totul iar restul sunt curve virgine". Conform lui Badea, e cretin doar ăla care l-a filmat pe Boc, nu și Capatos, care l-a dat pe sticlă.

Bonus: Aseară la Latrina 3 făcea emisiune o proastă, nu știu cum o cheamă și nu mă interesează. Ea avea un raționament halucinant, care suna cam așa: până și-a dat Boc demisia muriseră 40 de oameni din cauza frigului, iar după ce a venit Ungureanu au mai murit 34. Deci schimbarea de guvern a dus la moartea a 34 de oameni! Iată ce drame a provocat demisia lui Boc!

Ăăăăăăăă păi am și eu niște date: în perioada schimbării guvernului 10.782 de români au suferit de diaree. Sigur e vina lui Boc!

Cristoase Dumnezeule mare, ăștia-s așa-zișii jurnaliști de la cel mai urmărit post de știri din țară. Vă zic eu că și Băsescu de ar demisiona sau, la naiba, de s-ar duce el însuși în chiloți și ar scoate toți sinistrații din zăpezi, cu mâinile goale, tot n-ar fi bine din punctul de vedere al lingăilor lui Felix.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?