Wednesday, 29 February 2012

Deșteptul VisUrât și al său referat despre prostie și proști

Avem de a face cu un monument al deșteptăciunii, prin urmare notați cu atenție ce spune în acest articol, cuminți și umili, fără să comentați. Eu, în prostia mea penibilă, am remarcat următoarele:

  • Într-un articol care se cheamă "Prostul până nu-i fudul parcă nu e prost destul", VisUrât se laudă subtil cu cele multe zeci de mii de euro făcuți de el din blogging in 2011. E prea tare faza asta sau ce? Eu unul m-am amuzat copios.
  • VisUrât spune că nu laudă pe blog, pe bani sau moca, produsele în care nu crede. El nu face reclamă așa aiurea, la modul fals. Asta după ce ne-a obosit de mai multe ori cu Internet Explorer-ul, toți i-au sărit în cap și i-au spus că e un browser prost, iar la mine pe blog intrase un pic ieri, ca să sape, folosind Google Chrome. Probabil pe moment era plictisit de IE.
  • Dacă înainte ai apreciat sincer și ai mulțumit pentru faptul că erai în blogroll-ul unui individ foarte citit, iar ulterior îi spui că ți se rupe că te-a scos de acolo, după ce a dovedit că nu suportă să fie criticat și are impresia că trebuie să-l pupi în cur, asta înseamnă (în viziunea deșteptului VisUrât) că ești ipocrit. 
  • Omul, foarte deștept fiind, nu poate concepe că ți se poate rupe într-adevăr de linkul lui, atâta vreme cât nu faci bani din blogging iar a fi asociat cu un tip care se supără și te șterge din blogroll pentru că l-ai criticat, având pretenția declarată că așa ceva nu se face, nu este ceva ce ți-ai putea dori câtuși de puțin. 
  • Deșteptul VisUrât apreciază omul prost, atât vreme cât își recunoaște greșeala, dom'le! Dacă faci asta el nu te ia la mișto, nici vorbă (cred că m-ar durea degetele să postez fie și numai un sfert dintre linkurile care trimit la exemple ce contrazic această frază ipocrită). De altfel VisUrât a tăcut mâlc și-a recunoscut greșeala asta cu vârf și îndesat după ce toată blogosfera i-a sărit în cap și i-a spus, subtil sau nu, că e și prost și mitocan. 

Așa nu mai pot cu băiețașii ăștia modești, care au impresia că au devenit subit miezul din Fanta doar pentru că au prins o conjunctură favorabilă, asigurându-și trafic constant pe blog. Dar știți cum e, carențele comportamentale nu se pot ascunde. Ieri spuneam că-l voi mai citi ocazional, azi m-am răzgândit. Am chestii mai importante de făcut. Și nici nu-l voi mai pomeni aici pe blog. 

La final vă las cu o discuție petrecută acum câțiva ani, la radio, între VisUrât și Mircea Badea. Vă las pe voi să realizați cine a avut postura dominantă, cine a fost masculul alfa în această magnifică dispută de idei și mai ales cât de inteligent și puternic pare a fi moldoveanul (care nu mai e moldovean și n-are accent de moldovean, după cum declara). Să râdem deci! (moldoveanul intră în direct și se dezlănțuie după minutul 2:00, până atunci vorbește altul care făcea, de asemenea, mișto de el)

VisUrat vs. Badea