Deșteptul VisUrât și al său referat despre prostie și proști

Avem de a face cu un monument al deșteptăciunii, prin urmare notați cu atenție ce spune în acest articol, cuminți și umili, fără să comentați. Eu, în prostia mea penibilă, am remarcat următoarele:

  • Într-un articol care se cheamă "Prostul până nu-i fudul parcă nu e prost destul", VisUrât se laudă subtil cu cele multe zeci de mii de euro făcuți de el din blogging in 2011. E prea tare faza asta sau ce? Eu unul m-am amuzat copios.
  • VisUrât spune că nu laudă pe blog, pe bani sau moca, produsele în care nu crede. El nu face reclamă așa aiurea, la modul fals. Asta după ce ne-a obosit de mai multe ori cu Internet Explorer-ul, toți i-au sărit în cap și i-au spus că e un browser prost, iar la mine pe blog intrase un pic ieri, ca să sape, folosind Google Chrome. Probabil pe moment era plictisit de IE.
  • Dacă înainte ai apreciat sincer și ai mulțumit pentru faptul că erai în blogroll-ul unui individ foarte citit, iar ulterior îi spui că ți se rupe că te-a scos de acolo, după ce a dovedit că nu suportă să fie criticat și are impresia că trebuie să-l pupi în cur, asta înseamnă (în viziunea deșteptului VisUrât) că ești ipocrit. 
  • Omul, foarte deștept fiind, nu poate concepe că ți se poate rupe într-adevăr de linkul lui, atâta vreme cât nu faci bani din blogging iar a fi asociat cu un tip care se supără și te șterge din blogroll pentru că l-ai criticat, având pretenția declarată că așa ceva nu se face, nu este ceva ce ți-ai putea dori câtuși de puțin. 
  • Deșteptul VisUrât apreciază omul prost, atât vreme cât își recunoaște greșeala, dom'le! Dacă faci asta el nu te ia la mișto, nici vorbă (cred că m-ar durea degetele să postez fie și numai un sfert dintre linkurile care trimit la exemple ce contrazic această frază ipocrită). De altfel VisUrât a tăcut mâlc și-a recunoscut greșeala asta cu vârf și îndesat după ce toată blogosfera i-a sărit în cap și i-a spus, subtil sau nu, că e și prost și mitocan. 

Așa nu mai pot cu băiețașii ăștia modești, care au impresia că au devenit subit miezul din Fanta doar pentru că au prins o conjunctură favorabilă, asigurându-și trafic constant pe blog. Dar știți cum e, carențele comportamentale nu se pot ascunde. Ieri spuneam că-l voi mai citi ocazional, azi m-am răzgândit. Am chestii mai importante de făcut. Și nici nu-l voi mai pomeni aici pe blog. 

La final vă las cu o discuție petrecută acum câțiva ani, la radio, între VisUrât și Mircea Badea. Vă las pe voi să realizați cine a avut postura dominantă, cine a fost masculul alfa în această magnifică dispută de idei și mai ales cât de inteligent și puternic pare a fi moldoveanul (care nu mai e moldovean și n-are accent de moldovean, după cum declara). Să râdem deci! (moldoveanul intră în direct și se dezlănțuie după minutul 2:00, până atunci vorbește altul care făcea, de asemenea, mișto de el)

VisUrat vs. Badea
  

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"