Dacă are tata bani nu stai la cămin

Iar dacă tata este chiar în topul mondial al miliardarilor îți cumperi un apartament cu vedere la Central Park, ca să fie acolo când vii la facultate în New York. Ce nu face un tată pentru fata lui, nu? Uite, în cazul ăsta dă 88 milioane $ (ați citit bine) pe acel apartament, doborând toate recordurile pieței imobiliare din cea mai mare metropolă americană. Afacerea a fost încheiată ieri, detalii aici

Iată și declarația oficială a reprezentanților miliardarului (rus, evident) și a fetei lui de 22 de ani, care va locui în mirobolantul apartament. Lăsând la o parte prețul halucinant, mă frapează și faptul că tipesa asta nu are de gând să locuiască la New York, ci doar să folosească apartamentul când vine pe acolo în vizită, să mai dea vreun examen sau să nu ia absență la vreun seminar. 
"A company associated with Ekaterina Rybolovleva, daughter of a well-known businessman Dmitriy Rybolovlev, has signed a contract to purchase an apartment at 15 Central Park West, New York. The apartment is a condominium currently owned by the Sanford Weill Family. 
Ms. Rybolovleva is currently studying at a US university. She plans to stay in the apartment when visiting New York. Ms. Rybolovleva was born in Russia, is a resident of Monaco and has resided in Monaco and Switzerland for the past 15 years."
Poze cu apartamentul aici.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics