Ce țeapă am luat cu vizionarea Oscarurilor

Acesta este un fel de liveblogging, pentru că n-am somn și mă voi uita la Oscars, în direct aici (merci Inga pentru link). Pe măsură ce văd voi și scrie. Le-am reperat pe Michelle Williams (superbă și discretă) și pe Rooney Mara, pe carpeta roșie. Ambele concurează la Oscarul pentru cel mai bun rol feminin. George Clooney a venit și el, cu gagică tânără, cum altfel? Negresele din The Help sunt haioase. Mai e o oră până începe ceremonia.

Până acum se pare că moda bărbaților bărboși a dispărut anul ăsta. Sunt rași, tunși și frezați.

A venit Jonah Hill, surprinzătorul nominalizat la Oscar de rol secundar pentru Moneyball. N-are barbă nici el.

Gary Oldman are cioc în schimb. E nominalizat pentru Tinker Tailor Soldier Spy, film pe care am vrut să-l văd chiar înainte să se anunțe nominalizările dar n-am avut răbdare, m-a pierdut repede.

Nu mă voi uita la The Artist nici dacă va lua premiul cel mare. Apreciez ideea și toată munca oamenilor ălora, dar nu e genul meu de film.

Pentru moment s-a pierdut transmisia, deja căutam alt link. Ceremonia este dată la tv pe HBO, dar nu prind canalul ăsta.

Adam Sandler face istorie cu recordurile negative (de bine ce vă ziceam vineri despre Jack and Jill).

Wtf? E trecut de 3.00 și tot n-a început. Lumea încă defilează pe carpetă.

Apariția Millei Jovovich face senzație. O preferam pe Mila Kunis, cu un singur L (de la "la naiba", că pe Emma Stone am ratat-o). Și pe Jessica Chastain.

Mi-am pus un film, că ăștia se întrec cu gluma.

Fuck, au început să dea premiile și eu mă uitam la sosiri pe carpetă, în reluare. Hugo, The Artist și The Iron Lady au luat primele distincții. Din păcate nu cred că am unde vedea ceremonia live.

Mă bag la somn, comentăm dimineață.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona