Aroganța penibilă a unui moldovean

Acel moldovean (de acolo se trage, de asta îi spun așa) are impresia că dacă el este un mare blogger din A-list și dacă m-a pus la el în blogroll, eu nu am voie să am o părere contrară lui și nu pot scrie un articol care îl contrazice, pentru că altfel sunt "penibil înjurându-l înainte să-i cer o părere". O asemenea mentalitate, de băiat care s-a uitat probabil prea mult la The Godfather și la pupături pe inel, mă face chiar bucuros pentru că s-a disociat de mine. Mai pe scurt: mi se rupe de linkul tău, stimabile.

Deci despre așa ceva vorbim, o mostră minunată de aroganță nefondată, ca o piatră de moară care te adâncește în penibil:


Asta posta domnul VisUrât pe twitter acum vreo 2 ore. Cum tocmai am zburat din mărețul său blogroll iar acum câteva ore am scris articolul ăsta, mă gândesc că la mine se referă. Dacă își închipuie careva că eu sunt un postac pupincurist, care îi cântă numai în strună unui blogger foarte citit, doar pentru că a fost trecut în blogroll, atunci nu mă cunoaște și nici nu vreau s-o facă. Cine are impresia că nu pot scrie un articol care contrazice ce spune acel blogger, face de asemenea o mare greșeală (apropo, articolul ăsta din decembrie probabil i-a scăpat). Este efectiv jenibil să postezi pe twitter căcănăria de mai sus. Doi la mână, nu l-am înjurat mai mult decât a făcut-o el indirect într-un articol postat azi și nici nu aveam ce părere să-i mai cer, și-o exprimase deja foarte clar.

Numai un lingău fără coloană vertebrală nu iese din cuvântul unui maharajah al blogosferei care l-a binecuvântat cu un link la el pe blog. Mai ales în condițiile în care mi-am exprimat părerile argumentat și civilizat. Plus că nu eu i-am cerut să mă treacă în blogroll, a făcut-o el din proprie inițiativă.

În fine, m-am lămurit și cu acest domn. Probabil o să-l mai citesc ocazional, în rest nicio pagubă. V-am mai spus eu că traficul dăunează considerabil percepției realității și ajungi să te crezi mult mai mult decât ești (vezi și alde Zoso și Arhi, alți laureați Nobel wannabes, după apucături și impresii). Dacă nu ești de acord cu cineva, asta nu înseamnă că-l înjuri ca să-ți atragi trafic, nu înseamnă că ești nerecunoscător sau alte aberații de gen pe care numai o minte amețită de înălțimea traficului le poate gândi. Ci doar că ești un om normal, care poate avea păreri diferite de ale altuia, asta fără să însemne că ai ceva cu el sau că nu apreciezi acea persoană sau că nu te regăsești în articolele acesteia.

Noi să fim sănătoși. Mâine e ziua mea și deja am vorbit prea mult pe tema asta, ne vom axa deci pe chestii mai frumoase.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"