Am vrut să mă tatuez

Dar am renunțat, datorită amabilității celui care urma să-mi facă tatuajul, patronul de la Bizzzart Cluj. În loc să fie interesat numai să-mi ia banii, omul a fost un adevărat profesionist și mi-a explicat de ce nu e recomandat să-mi fac tatuajul dorit. Aș fi vrut ceva discret, pe inelar, însă mi-a explicat că zona aia e foarte sensibilă și în 4-5 luni se cam duce desenul. Plus că refacerea n-ar fi o mare brânză. Așa că am renunțat de tot la idee. 

Mă inspirase tatajul lui David Duchovny (vezi foto) care și-a scris AYSG, asta fiind o chestie între el și Tea Leoni, fără a ni se spune însă exact despre ce e vorba. Eu inițial mă gândeam să scriu FLY sau THE FLY dar până la urmă rămăsesem cu ONE, nu doar pentru că există o melodie U2 cu denumirea asta, ci mai ales pentru că este un principiu universal în care cred (anume nu cred în ideea de separare dintre material și spiritual, om și Univers etc.).

Chiar dacă eu nu mi-am mai făcut tatuajul, recomand Bizzzart dacă sunteți din Cluj și aveți gânduri din astea. Whiterune s-a tatuat acolo anul trecut. Apropo, am auzit o idee conform căreia e posibil ca unele multinaționale să nu te angajeze dacă ai tatuaj la vedere. Știți ceva de asta?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"