29 februarie, după 28

Am avut o aniversare foarte faină ieri. M-am trezit de dimineață cu mult mai multe telefoane și mesaje față de anii precedenți, iar ele au continuat constant până la miezul nopții și chiar după. Aseară m-am serbat în Irish Pub O'Beer de pe Dorobanților, un pub irlandez autentic, spre deosebire de clasicul Music Pub de pe Horea. N-am făcut poze și din păcate nu pot demonstra că am fost singur cu 4 fete, asta pentru că din motive mai mult sau mai puțin obiective, 3 bărbați și consoartele lor nu au putut fi prezenți.

Iar acum vă voi povesti ce spun 80% (fără exagerare) dintre cei care află că sunt născut pe 28 februarie. Aveți idee? Păi mai toți exclamă: "Mooaaaa, dacă te nășteai o zi mai târziu te serbai din 4 în 4 ani!". Știți cum e vorba aia, zi să mori tu! În primul rând întreabă-te dacă anul în care m-am născut era bisect, că dacă nu era an bisect, mă nășteam pe 1 martie dacă întârziam o zi după 28 februarie! Doh. Și nu, 1979 nu a fost an bisect.

Eh, n-am nimic cu oamenii, dar mă amuză impulsul ăsta de a te gândi la unele lucruri în timp ce sari peste altele mai logice. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics