V-am zis că-i diliu

Și că numai o mizerie gen Latrina 3 poate face eroi din asemenea personaje. Uitați încă o mostră. Oare are pe cineva în spate care-l învață sau se slobozește de la el putere?

adelin-petrisor.ro
Și ca să nu spuneți că Adevărul e ziar băsist, hai să cităm și Gândul, care sigur e anti-băsist, fi-ne-ar băseala de râs:

"MApN arată că "dintre aşa-zisele soluţii prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de către acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass media", se remarcă cererea de dizolvare sau desfiinţare a Parlamentului, invocarea stării de urgenţă în ţară, conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată. 
MApN precizează că locotenentul a propus "să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie". 
De asemenea, MApN mai spune că printre soluţiile prezentate de locotenent figurează şi aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale."
De ce ar fi un astfel de personaj popularizat atât de mult? Despre el n-ar trebui să se scrie nici măcar în revista garnizoanei. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)