O primă bâlbă de la RCS&RDS, care însă nu se pune

Sunt fan al acesteor provideri. Netul merge ca uns și are un preț nu modic, ci chiar jenant de ieftin. Așa consider eu. Ani de zile am fost cât se poate de mulțumit de serviciile lor. Și încă sunt și voi fi, deși acum semnalez o mică bilă neagră.

N-am avut net aproape 24 h. Absolut deranjant, se poate spune. Îți vine să faci scandal, nu? Dar la naiba, ce scandal să faci? Prețul lunar este de 29 de lei. Adică nici măcar un leu pe zi. Cu atât am fost păgubit, cu aproape un leu. Desigur, cei care fac bani pe internet sau cei care ar fi avut nevoie capitală de o conexiune valabilă în acel timp s-ar putea considera cu adevărat păgubiți. Însă dacă ai net la muncă dar și pe telefonul mobil, cel de acasă nu mai este vital.

De fiecare dată când sun la RCS&RDS dau peste operatori amabili care se ocupă de problemă și identifică imediat dacă problema e de la tine sau de la ei. Ieri mi-au spus că buba e a lor și că fac tot posibilul s-o remedieze cât mai repede.

Rămân fanul lor deci. Viteza internetului este net superioară celei oferite de UPC. Dar mai ales, nu uitați, viteza internetului în România, în general vorbind, este a 2-a din lume! Am vorbit despre asta. Este probabil singurul serviciu românesc în care raportul calitate - preț bate la fundul gol orice chestie similară din străinătate. Așadar hai să nu înjurăm providerul când ne mai pică netul, nu prea suntem în postura s-o facem. Plus de asta avem ocazia să constatăm că există și viață fără internet.

Vouă cum vi se par serviciile RCS&RDS?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?