Modele Alpha Male

Bărbați, notați următoarele exemple. Desigur, sunt mult mai multe, dar astea îmi vin în minte acum.

1. Hank Moody. Am explicat aici cum stă treaba cu acest personaj. Ok, este vorba de un film, dar se exagerează numai foarte puțin. Astfel de bărbați există cu duiumul iar scenariul de la Californication este foarte bine făcut. Dacă dați un google search după "hank moody alpha male" veți avea material serios pentru a vă face temele. 

2. Dave Grohl. De ce simplu? He fuckin' rules, pur și simplu. Roacăr, compozitor, glumeț, deloc siropos. Trece de la blândețe la duritate precum o piesă Foos, de la acustic la electric, natural și masculin. 

3. Novak Djokovic. Numărul 1 din tenisul mondial tocmai ne-a oferit azi încă o mostră de bărbăție și dârzenie, ca un sârb adevărat care niciodată nu se lasă bătut. Bașca faptul că-i nobil și extrem de haios. 


Ideea de bază în cazul lor: trebuie învățat de la ei și nu imitați. De exemplu nu poți fi un mic Hank Moody imitându-l pe Hank Moody, tocmai pentru faptul că el este el însuși și nu imită pe nimeni. Naturalețea este un element de bază. Apoi încrederea totală în tine și lipsa oricărui stres cu privire la ce crede restul despre persoana ta. 

Sfat important: a nu se confunda faggots gen Johnny Depp sau ăla de joacă în filmele cu vampiri cu un alpha male. E drept că femeile mor după ei la prima vedere, dar nu asta-i masculinitatea pe care o căutăm. 

Aș fi dat un exemplu și din politică, dar nu prea am modele acolo, plus că nu mă prea pricep. Ar putea fi Putin un alpha male?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?