Întrebare de baraj pentru Voiculești

Toți lătracii anti-băsescieni din trustul Intact pomenesc destul de des următoarea idee: există publicații (gen EvZ), posturi tv (gen B1) și oameni în sine (gen Nașu' sau Mircea Marian) care sunt plătiți de către putere pentru a face propagandă. Pe ce se bazează afirmația lor? Pe faptul că, dacă luăm în calcul audiențele, aceste publicații / posturi tv nu ar putea trăi, audiența lor fiind aproape de zero.

Deci cum din punct de vedere economico - matematic existența lor nu se justifică în niciun fel și, în mod evident (spun alde Badea, Ciutacu, Gâdea sau eternul Ciuvică) cineva le dă bani ca să se poată menține pe piață, atunci acei bani vin de la Președinție și PDL, pentru a li se face propagandă. Acuma mno, eu nu contest asta și cred că este un scenariu cât se poate de plauzibil, dar nu înțeleg ceva. De ce ar băga cineva bani serioși într-o gaură neagră a audiențelor pentru a i se face propagandă? Păi cine ar consuma această propagandă? Aproape nimeni, conform audiențelor clamate de oamenii lui Voiculescu. Atunci ce sens mai are să dai bani cuiva ca să te pupe în cur? Doar pentru ego, pentru că-ți face bine să citești de bine despre tine, deși nu influențezi cu nimic o masă semnificativă a populației? Nu cred. Și pe bune că nu înțeleg, nu fac mișto. Poate e ceva ce-mi scapă mie.

Asta nu pricep eu așadar și nici Badea nu ne explică. Apropo de Ciuvică, mai e ceva ce nu-mi explic: cum poate pendula așa rapid între studiourile Realitatea și A3, unde este prezent ZILNIC, fără excepție, deseori chiar de mai multe ori pe zi (mai ales la A3). Eu cred că s-a mutat cu totul acolo și între emisiuni face un duș rapid, își schimbă hainele și mănâncă un sandwich. Ai zice chiar că asiști la un trucaj și că imaginea lui este de fapt o hologramă, menită a înlocui persoană fizică a numitului Ciuvică Mugur.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?