Nominalizările Golden Globes 2012

S-au anunțat aseară. The Help are cu duiumul, așa cum bine am intuit eu acum câteva săptămâni. Ryan Gosling, noul shining star de la Hollywood, a fost nominalizat pentru două roluri (The Ides of March - foarte mișto, vă povestesc mâine despre el și Crazy, Stupid, Love). 

Clooney și Gosling / The Ides of March
Meryl Streep a fost iar menționată, pentru rolul lui Margaret Thatcher în The Iron Lady - parcă văd că va fi și la Oscars. Meryl a primit până acum 16 nominalizări Oscar (a fructificat 2) și 26 nominalizări Golden Globes (a fructificat 7). Trebuie văzute neapărat rolurile făcute de Michelle Williams (Marilyn Monroe în My Week With Marilyn) și Leonardo DiCaprio (J. Edgar Hoover în J. Edgar).

Filmele constipate care au impresionat snobii anul acesta, acele masturbări intelectuale pe care le-am criticat aici pe blog, Melancholia și The Tree of Life, nu au primit nici măcar o nominalizare și sper că nu vor fi pomenite nici la Oscars. Drive, un alt film despre care v-am vorbit și care a excitat ușor impresionabilii de pe imdb, are doar o nominalizare, pentru un rol secundar. Gosling avea deja două, era culmea să ia și pentru rolul din Drive. 

Lista întreagă a nominalizărilor Golden Globes poate fi parcursă aici. Mâine vorbim iar despre filme, am multe recomandări bune. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?