In Time - drăguț și atât

Și despre acest film am auzit că ar fi foarte tare. E drept, nu există același hype ca în cazul altor filme despre care am vorbit foarte recent. Ce pot să spun - văzut, plăcut, uitat imediat de el. Nu m-a impresionat, nu m-a lăsat într-o stare emoțională aparte. Ideea filmului este destul de interesantă: în viitor moneda de schimb, literalmente, devine timpul, nu banul. Iar oamenii nu mai îmbătrânesc după vârsta de 25 de ani. Din acel moment  depinde doar de ei să acumuleze cât mai multă avere timp.

Salvation Boulevard este un film pe care îl recomand atât fanaticilor religioși cât și celor cu mintea mai luminată. Atât vă spun, plus distribuția: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Jennifer Connelly (o țineți minte din A Beautiful Mind, e neschimbată), Marisa Tomei și Ed Harris. Brosnan și Kinnear joacă și în I Don't Know How She Does It, un film New-Yorkish cu Sarah Jessica Parker, oarecum tot în stilul ei clasic din Sex and the City. Review-urile desființează acest film, dar eu cred că-s cam dure cu el. Nu e chiar așa dezastru, dar nici nu va fi la Oscaruri, desigur.

De genul western S.F. ați auzit? Uite că s-o fi inventat acum. Cowboys & Aliens spune totul, din titlu. De ce n-ar fi venit extratereștrii peste noi și în urmă cu mii de ani (vezi următorul film despre care voi vorbi), d'apăi acum o sută de ani. Daniel Craig și Harrison Ford sunt în rolurile principale.

The Thing are acțiunea prin anii '80 și este un prequel al unui film lansat chiar în perioada aia. În Antarctica este descoperită o navă extraterestră și o drăcie congelată într-un bloc de gheață, care se trezește și începe să se multiplice prin corpurile oamenilor. Există pericolul să faceți copii urâți dacă vă uitați la film, vă avertizez.

Puncture. Rămânem în anii '80 cu un caz real: a fost inventată o seringă de siguranță (cu care nu te poți înțepa din greșeală și nu poți lua boli de la un pacient) care nu poate fi vândută în spitale, din cauza intereselor de tot felul. Sute de mii de vieți ar putea fi salvate anual dacă acea seringă ar fi acceptată. Chris Evans, un actor tot mai interesant, joacă rolul principal.

Catch .44. Din filmul ăsta n-am înțeles mai nimic. Forest Whitaker și Bruce Willis mi-au atras atenția, pentru ei am vrut să văd filmul, dar la final toți mor împușcați, de zici că ești în The Departed. N-am înțeles nici de ce se cheamă așa filmul și nici ce ne transmite el. Există o singur fază interesantă: când o gagică (bună ea de fel) pune în mașină o casetă cu Bruce Willis cântând piesa asta. E pe bune treaba, Willis fiind și cântăreț.

La final vă las cu un trailer foarte apetisant al unui film care apare la sfârșitul lui ianuarie:

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?