Cel mai mare paradox al acestui blog

Îl știu de ceva vreme dar de abia acum m-am deci să-l scot din sertar. Aveți idee care este? E drept, voi poate vă gândiți la altul. În opinia mea este vorba de așa ceva: 

Deși eu vă vorbesc despre spiritualitate, New Age, auto-motivare, gândire pozitivă etc., un articol din 4-5 de pe acest blog (asta este media celor 5 ani de blogging) este satiric. Ce înțeleg eu prin satiră probabil știți deja. Ei bine, treaba asta nu se pupă deloc cu latura spirituală pe care eu o adopt (cu multă convingere și fără ipocrizie) și despre care încerc să vă spun și vouă una alta, așa cum mă pricep. Ideea se prezintă în felul următor: un articol satiric, critic, deseori redactat cu spume la gură și fum ieșit pe urechi (la figurat vorbind), judecățile de tot felul și așa mai departe = energie negativă. Adică frână. Bețe-n roate. Înseamnă că mă axez pe o defulare care cel mult îmi produce o descătușare de moment dar pe termen lung nu știu cât de mult mă ajută. 

Acuma nu spun că m-am decis brusc să fiu zen și aspir să devin următorul mare maestru spiritual din Mărăști, Cluj-Napoca. Dar parcă ar trebui să-mi schimb un pic stilul (ca problemă de formă) dar mai ales modul de a relaționa cu mediul înconjurător (ca problemă de fond). Ce credeți?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?