Cel mai mare paradox al acestui blog

Îl știu de ceva vreme dar de abia acum m-am deci să-l scot din sertar. Aveți idee care este? E drept, voi poate vă gândiți la altul. În opinia mea este vorba de așa ceva: 

Deși eu vă vorbesc despre spiritualitate, New Age, auto-motivare, gândire pozitivă etc., un articol din 4-5 de pe acest blog (asta este media celor 5 ani de blogging) este satiric. Ce înțeleg eu prin satiră probabil știți deja. Ei bine, treaba asta nu se pupă deloc cu latura spirituală pe care eu o adopt (cu multă convingere și fără ipocrizie) și despre care încerc să vă spun și vouă una alta, așa cum mă pricep. Ideea se prezintă în felul următor: un articol satiric, critic, deseori redactat cu spume la gură și fum ieșit pe urechi (la figurat vorbind), judecățile de tot felul și așa mai departe = energie negativă. Adică frână. Bețe-n roate. Înseamnă că mă axez pe o defulare care cel mult îmi produce o descătușare de moment dar pe termen lung nu știu cât de mult mă ajută. 

Acuma nu spun că m-am decis brusc să fiu zen și aspir să devin următorul mare maestru spiritual din Mărăști, Cluj-Napoca. Dar parcă ar trebui să-mi schimb un pic stilul (ca problemă de formă) dar mai ales modul de a relaționa cu mediul înconjurător (ca problemă de fond). Ce credeți?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Te-ai dus și tu, dragă Marie