Sunday, 11 December 2011

Ce filme vedem de Crăciun

V-am spus ieri că urmează să vorbim despre filme de Crăciun. De fapt o să fie chiar mai simplu de atât: o să vă înșir lista mea de filme din laptop în speranța că vă vin și vouă idei. N-am pretenția că-s cele mai bune, nici pe departe. Unele-s chiar silly. Sunt cu siguranță tone de alte filme pe tema asta care pot fi și mai pe gustul vostru. Dar înainte de asta e musai să vedeți scena de mai jos, pe mine mă amuză la culme de fiecare dată.Cam așa reacționez eu când aud la unii că putem elimina 2 milioane de maidanezi prin sterilizare. Un tip spunea că o astfel de reacție a primit într-un magazin Apple când a vrut să cumpere un iPad. Hahahaha - fiecare poate găsi exemple personale la care să aplice acest râs isterico-ironic. Scena de mai sus este luată din Jingle All the Way, tradus la noi "Goana după cadou". 

Iată cum se prezintă laptopul meu în privința filmelor cu care voi merge acasă de Crăciun, să le vizionez cu ai mei de sub brad, în miros de cafea și alte bunătăți. Pe unele le-am văzut deja, pe altele nu, dar nu contează când vine vorba de astfel de filme. 

Ice Age - A Mammoth Christmas (2011) - ăsta ține doar 20 minute, dar e drăguț
Jingle All the Way (1996)
Serendipity (2001) - este un basm, dar rămâne cel mai frumos film new-yorkez romantic de Crăciun (cred că tocmai am inventat o categorie)

Dacă vreți acțiune și împușcături, adăugați la pachetul de mai sus primele două filme din seria Die Hard. Yippee ki-yay, motherfuckers, sper că v-am fost de folos cât de cât.