Văzute zilele astea

Va urma în curând o serie mai lungă, pentru că mâine voi sta 10 ore în tren, deci voi vedea 3-4 filme dintr-un foc.

Another Earth. O dramă interesantă, construită pe un fundal S.F.: o Terra identică este descoperită în spațiu, foarte aproape de Pământ. Practic o planetă în oglindă, unde există chiar un duplicat al fiecăruia dintre noi. Treaba cu Universurile paralele (deși în film nu-i vorba chiar de asta) devine tot mai reală pentru mine. Puteți săpa site-ul oficial al filmului, aveți câteva link-uri intresante acolo.

The Son of No One. Este singurul film făcut de Pacino în 2011, un thriller în care mai joacă Ray Liotta și Juliette Binoche. Suficiente informații. A, ba nu: e tras în Queens, New York!

Win Win. V-am spus că-mi place foarte mult Paul Giamatti. Pe site-ul oficial veți auzi superba Think You Can Wait de la The National. Piesa a fost scrisă special pentru acest film.

Trespass. este un thriller destul de alert, dar pe alocuri cu lacune, avându-i în rolurile principale pe Nicolas Cage și Nicole Kidman.

The Conspirator. Produs și regizat de Robert Redford, acest film prezintă procesul care a urmat asasinării lui Abraham Lincoln. Cazul este deci 100% real iar filmul foarte bine făcut. Robin Wright este încântătoare chiar și într-un rol sumbru.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?