Scăpați de la nebuni

Așa sunt ăștia de mai jos. Priviți cu atenție: gesturi, mimică, argumente. Toate denotă demență, serios vorbesc. Priviți ce maimuțoi militează pentru javre libere pe străzi, pentru pericol public, pentru ca tu să fi mușcat, altul să fie agresat, speriat, altul să nu doarmă noaptea și așa mai departe. Priviți cum plânge bolândul ăla la 4:30.

Bineînțeles că în parlament iar s-a amânat legea aia. Bineînțeles că maidanezul reprezintă doar o unealtă politică, USL vs. PDL, exact cum era și săracul rege deunăzi. Bineînțeles că unii au interes să existe javre pe străzi iar alții, dereglați grav la mansardă, pur și simplu consideră că așa e "uman". Se va ajunge nu doar la otrăvirea și măcelărirea acestor javre nefolositoare și periculoase, de către cetățenii ajunși la capătul răbdării, dar chiar și la violențe între grupurile pro și conta eutanasiere. Facem pariu?

Rep: Ce se intampla cu celelalte cazuri, in care cainii care nu sunt agresati agreseaza?
Doina Paun:
 Nu exista asa ceva. Astea sunt povesti. 

Doina Păun, cine sula maidanezului oi fi tu, sper să-ți reconsideri în condiții crunte această convingere schizofrenică. Chiar nu se sesizează nimeni pentru un consult psihiatric în cazul numiților de mai jos?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?