Pentru că-s într-o dispoziție ușor romantică

Și pentru că n-am mai postat de mult o melodie, așa, pur și simplu, în seara asta avem un bluz vechi! Știți voi, bluz, ca-n discotecă, adicătelea slow. Cu 3 ani în urmă mă aflam într-un moment Bryan Adams, un compozitor pe care-l admir, deși nu-l cunosc în amănunt, și postam chestia asta. Tot în categoria compoziții memorabile intră și Please Forgive Me, un cântec care nu este ce pare și poate d'aia îmi place așa mult.

Tot schepsisul stă în ultimul vers dinainte de refren. Atenție:

So if I love you a little more than I should
Please forgive me, I know not what I do
Please forgive me, I can't stop lovin' you

Tare sau nu? Știu că acest mic twist are un aer maicălboltonian, dar cred eu că nu e așa siropos. Deci ce vrea să spună autorul? O roagă să-l ierte nu pentru că ar fi greșit cu ceva, ci pentru c-o iubește prea mult. Șervețele pentru toată lumea!

Nu. Nu e genul ăla de ironie - chiar îmi place melodia, după cum spuneam. Și mai spun că trebuie să învățăm să spunem mai des "mulțumesc" și "iartă-mă". Please Forgive Me a fost scrisă în 1993, ca piesă bonus pentru compilația best of numită So Far So Good. Câinele din clip aparținea proprietarului studioului și s-a împrietenit cu membrii trupei lui Adams în timpul înregistrărilor.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)