Nokia să fie

Observ că telefonul vostru preferat este Nokia. Mă așteptam la un astfel de rezultat. Și al meu a fost multă vreme. Poate însă că n-ați pus mâna încă pe un BlackBerry! Mno, glumesc, evident. Astfel de preferințe sunt foarte subiective și nu se pot discuta. Am însă o nelămurire, care nu are legătură cu telefoanele.

De fiecare dată când propun un poll pe care-l las pe blog de regulă între 10-14 zile, își dau cu părerea maxim 20-30 de oameni. Am un trafic câtuși de puțin impresionant, undeva în jurul cifrei de 70 vizitatori unici pe zi, dar cumva aceste cifre nu au sens pentru mine. Adică asta ar însemna câteva sute de unici care și-ar putea da cu părerea la un poll (ținând cont și de vizitatorii fideli), cu toate astea doar vreo 10% dintre ei o fac. Lipsă de interes sau lipsă de atenție, despre ce credeți că este vorba?

Probabil că totul se reduce la acea afirmație conform căreia doar 10% dintre vizitatorii unui blog au o atitudine activă, față de cei 90% pasivi care doar citesc, fără să comenteze sau să recomande articolul pe Facebook, de exemplu.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)