Mă lepăd de CFR Cluj

Mno, cel puțin de conducerea clubului. Acum fix 7 luni am mers la primul meu derby local, unul foarte pătimaș, CFR - U. Vă povesteam atunci de ce mă simt mai apropiat de CFR și de ce U nu-mi trezește emoții. Sâmbătă urmează un nou meci între cele două echipe clujene, tot în Gruia, dar nu voi merge. De ce? Pentru că m-ar costa minim 150 lei, atât costând cel mai ieftin bilet, la peluză. O mizerie!

Ieri au fost anunțate prețurile pentru derby-ul Ardealului - ȘOC: sunt cele mai mari din istoria campionatului intern, între 150 și 250 de lei. Pentru că acum 7 luni în tribunele din Gruia au fost mai mulți U-iști și ceferiștii s-au simțit ca în deplasare, ce s-a gândit Pazskany: "Stai că există o metodă simplă să nu mai vină ăștia la stadion, chit că sacrificăm și suporterii CFR-ului. Punem prețuri prohibitive la bilete". Vorba prietenului meu cu care merg destul de des la stadion, Alex: bătaie de joc este puțin spus. Plus că există pericolul ca un meci și așa de risc maxim să fie inflamat suplimentar și să asistăm la ciocniri violente între galerii.

Hai să pun problema în felul următor: aș da 150 lei pe un bilet la un meci de fotbal doar dacă văd pe FC Barcelona și poate alte 3-4 echipe ale acestei planete, cum ar fi Real Madrid, AC Milan, Juventus și Manchester. În niciun caz ca să văd CFR Cluj sau U. Chiar și pe Camp Nou există bilete mai ieftine la meciurile cele mai tari echipe din lume! Am vorbit de atâtea ori frumos CFR-ul, am lăudat atmosfera de pe stadion și toate cele, dar e cazul să fiu obiectiv: gestul ăsta fără precedent m-a cam scârbit. Sper ca U să bată sâmbătă și să i-o dea peste nas lui Pazskany.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)