Câteva comedii reușite

Săptămâna asta am văzut niște filme bune, unele dintre ele făcându-mă să râd cu poftă.

Horrible Bosses. Trebuie să încep cu asta. E poate cea mai tare comedie pe care o văd de la primul Hangover încoace. Distribuție foarte mișto, poante tari, jucat bine - are toate ingredientele. Pe bune, am râs cu spume, asta în condițiile în care sunt destul de pretențios cu ceea ce numim o comedie.

Paul. Văzut la recomandarea unui prieten, a meritat. Este o comedie S.F. cu Jason Bateman, care apare și în Horrible Bosses (vezi imaginea, în background-ul lui Kevin Spacey). Extraterestrul din rolul principal este foarte sarcastic.

Happythankyoumoreplease. Văzut la recomandarea sorellei. Sufletist, un pic romantic dar deloc siropos, un pic de New Age și mai mult New York. Kate Mara m-a surprins plăcut în filmul ăsta.

Our Idiot Brother. Trei surori (jucate de Elizabeth Banks, Zooey Deschanel și Emily Mortimer) au un frate puțin imbecil, dar cu inimă mare. Nu prea știi dacă să râzi sau să plângi la filmul ăsta. Mai bine alegeți prima variantă.

Larry Crowne. Scris, produs și regizat de Tom Hanks, care deține și rolul principal, alături de Julia Roberts. Dintre filmele recomandate azi este cel mai previzibil și singurul care se apropie periculos de mult de ceea ce numim comedie romantică. Îl salvează actorii principali, altfel probabil că nu vi-l recomandam.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)