Bulai doamne!

Dacă urmăriți canalele de știri este imposibil să nu fi remarcat o ființă tunsă foarte scurt, cu o culoare a părului extrem de variabilă, generatoare de dureri de dinți pentru privitori. Dânsa îi concurează serios pe Ciuvelu și pe Tatoiu, păreriștii despre orice, aflați mereu pe baricade. Ființa în discuție se numește Ana Bulai și cică este sociolog. Remarc că profesia asta este un fel de jolly joker când vine vorba de competența unei persoane în a-și da cu părerea despre un subiect. Orice subiect.

Desigur, oricine este liber să-și dea cu părerea despre orice. Doar asta fac și eu aici pe blog. Dar una este să aberezi pe un blog personal și una este să fi invitat la o televiziune să-ți dai cu părerea în fața națiunii, care presupune că ai o expertiză în domeniu. Nu neg faptul că această doamnă are uneori păreri la care subscriu. Dar nu asta este ideea. Pe alții nu-i mai avem? De ce trebuie să-i vedem la infinit pe Ciuvică, Tatoiu și Bulai?

Și asta nu e tot. Ceea ce deranjează în aceeași măsură ca agresiva prezență în studiouri tv a doamnei Bulai este această podoabă capilară a dânsei, una care săptămâna în curs are culoarea lobodei, ucigând în chinuri orice urmă de feminitate. De ce s-ar tunde și s-ar vopsi o femeie în halul ăsta? Sunt 100% straight, dar afirm că George Michael e mai atrăgător decât domnița asta, tulai doamne!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?