8520 de târfe

Mi-am luat BlackBerry Curve 8520. E al 5-lea meu model de telefon, în peste 10 ani cu aceeași cartelă, după două modele de Nokia, un Motorola cu clapă și un telefon Vodafone despre care n-am știut niciodată cum se cheamă exact (uite-l colea), dar care m-a însoțit cel mai mult (fix 4 ani). 

Recunosc că pasiunea pentru BlackBerry se datorează în special marketingului destul de agresiv făcut în filmele americane, dar și tastaturii qwerty și accesului foarte facil la net. iPhone nu m-a pasionat niciodată, singurul meu produs Apple fiind iPod-ul care, după aproape 4 ani, începe să dea și el mici rateuri (ok ok, R.I.P. Steve Jobs). Nu sunt nici fanul touchscreen-ului. Ezitasem, înainte să-mi iau BB, între un Nokia C3 (două prietene mi-au spus că e girly și mi s-a tăiat - destul că am o mașină C3 girly!) și un Samsung Chat 335 (la ăsta am renunțat după ce am citit mai multe reviews - extaziate ale celor care tocmai îl cumpăraseră și nasoale ale ălora care-l aveau de ceva vreme - trageți voi concluzia). Cum nici HTC-ul nu mă dă pe spate, după mai multe zile de research am ajuns la concluzia că orice aș lua, în afară de BB, aș lua cu inima îndoită.

Am cumpărat Curve-ul 8520 ieri, deci încă sunt în faza de butonare și săpat, vă dați seama. Este cel mai ieftin tip de BB peste care am dat, însă mărturisesc că design-ul său mi-a plăcut cel mai mult. Singura bubă, peste care cred că voi trece ușor, este faptul că-i 2G și nu 3G, deci paginile web se încarcă mai greu. Oricum, pe latura asta eu îl voi folosi în special pentru mail și chat. Apropo, PIN-ul meu pentru messenger este 27EE724E, în caz că alți utilizatori de BB vor să ne chatuim. Telefonul este apetisant și ușor de folosit iar contactele se personalizează foarte mișto. De restul o să mă prind pe parcurs și o să văd cât de util și de funcționabil este. Ca și în cazul telefoanelor avute de mine în trecut, nu voi poza/filma cu el și nici nu-l voi folosi ca player pentru muzică - pentru așa ceva am alte gadget-uri. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?