Sunday, 2 October 2011

Ziua porților deschise la Cluj Arena

Ieri a fost și normal că m-am prezentat. Mai pe seară, să văd nocturna. Primele impresii: stadionul arată impecabil dar și mai mic decât pare la tv sau în poze (este universală treaba asta, am avut aceeași senzație și pe Camp Nou). Scaunele (toate rabatabile) sunt foarte comode și sper că vor rezista cât mai mult giboniadelor de tot felul. Am dat roată arenei, prin tribune, nu prin exterior, făcând mai multe poze. 

A fost foarte aglomerat și așa va fi cu ocazia fiecărui eveniment important care va avea loc la Cluj Arena. Mă refer la accesul către stadion - îngustele străzi din jur erau full. Nu e recomandat să veniți cu mașina, ci pe jos. Dacă veniți din centru puteți opta pentru aleile parcului central, de curând asfaltate ca în palmă. Este chiar o senzație foarte faină să vii prin parc către stadion (sau să pleci de la stadion prin parc). 

De acum încolo depinde numai de noi să menținem această arenă în condițiile în care ea ne-a fost oferită și să organizăm evenimente la cele mai înalte standarde. 

Așa apare OZN-ul când vii dinspre parc.


Prima fotografie pe stadion.


Hop și eu, la tribuna II.


În peluza sud. Am încheiat cu această fotografie panoramică pe care am făcut-o de la tribuna I. Mai multe poze am pe Facebook. Sistemul de upload pictures și așezat în pagină pe care-l pune la dispoziție blogger.com îți solicită serios nervișorii.