Update la articolul Intense Debate

Adică la acesta. Între timp am mai săpat prin profilul de admin și pot spune că acest sistem de comentarii are multe chestii mișto. Până când le veți încerca singuri, le înșir eu mai jos.

  • Am introdus emoticons pentru comentarii.
  • Am introdus posibilitatea de a comenta folosind conturile de Facebook și Twitter, nu doar pe cele de Intense Debate sau Wordpress. Puteți comenta și fără a vă loga pe vreun cont anume, așa cum am spus.
  • Puteți insera în comentarii clipuri de pe YouTube, cu funcția embed. Puteți insera și fotografii găzduite de alte site-uri.
  • Puteți publica în profilul Facebook sau la Google Buzz orice comentariu de pe blog.
  • Deși inițial credeam că nu pot modera comentariile, nu numai că pot s-o fac, dar pot bana useri, după ip și după nume. Ceea ce e foarte bine.
  • Comentatorii acumulează în timp puncte de credibilitate. Nu m-am prins exact ce înseamnă asta, dar vom vedea. O fi ca acea karma de la polimedia.
  • Puteți vota (thumb up or down) orice comentariu. Puteți de asemenea raporta orice comentariu pe care-l considerați neadecvat. În principiu nu voi publica mizerii, așa că poate nu veți avea ce raporta. Orice comentariu care primește 3 reclamații este șters automat de către sistem. 
  • Am personalizat display-ul numărului de comentarii (chestie pe care nu o puteam face în sistemul clasic). Anume: acum nu veți mai vedea 0 comments sau 1 comments, ci No comments, 1 comment și x comments. Acolo unde încă vedeți chestii gen 1 comments este vorba de sistemul vechi, care, așa cum spuneam ieri, rămâne nealterat în cazul articolelor care au deja măcar un comentariu.

Știu că pare a fi un ambalaj prea lucios pentru un blog anemic la capitolul comentarii, dar exact asta este ideea: să animăm interacțiunea. Am citit undeva că din 100 de vizitatori care accesează o postare, doar 9 sunt oarecum activi (gen dau like sau recomandă articolul) și numai unul comentează. Restul de 90 sunt cititori pasivi. Tu din ce categorie faci parte?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)