Tuesday, 4 October 2011

Steaua e o gaură neagră, de Adrian Georgescu

Articol perfect semnat de Adrian, citiți-l aici. Apoi vă recomand un articol perfect amuzant, din care citez:

Miracol la Palat! În timpul ultimei conferinţe de presă a lui Gigi Becali, o icoană aflată în spatele patronului stelist a început să râdă cu lacrimi, vizibil amuzată de inepţiile rostite de latifundiar. 

“Steaua va câştiga tot cu Ilie Stan pe bancă. După meciul cu Oţelul m-am convins că Ilie Stan e cu duhul sfânt. Steaua va juca de aici încolo tiki-taka Barcelona” e afirmaţia care a declanşat totul.

Dacă în primă faza icoana s-a mulţumit să zâmbească, în momentul în care Becali a spus că “Steaua va juca tiki-taka Barcelona”, aceasta efectiv a izbucnit în hohote de râs.


Iar acum la modul cel mai serios: nu mai mi se pare o utopie pericolul care o poate pândi pe Steaua în câțiva ani, anume acela de a retrograda. Pe bune. Anul acesta a retrogradat River Plate, echipă de legendă în Argentina. Atâta vreme cât Steaua este păstorită de oieri lipsiți de creier și de bun simț, managementul se face după ureche iar fotbalul se joacă la televizor cu gura, m-aș bucura să aibă soarta echipei argentiniene cu care acum 25 de ani juca finala Cupei Intercontinentale la Tokyo. Aș râde mai ceva ca icoană miraculoasă din articolul parodie.