Die Hard 5 - A Good Day to Die Hard

Sunt fan Die Hard și John McClane. Uitați seria Rambo, filmele cu Arnold, orice film cu karate, bătăi sau împușcături, așa cum ziceam când eram mici. Ce să mai zic de filmele cu Van Damme sau Steven Seagal, alea nici nu contează. Filmele mele de acțiune preferate ever sunt cele patru Die Hard de până acum. Tocmai a fost dezvăluit titlul părții a 5-a, care va fi lansată în februarie 2013 și ale cărei filmări urmează să înceapă: A Good Day to Die Hard. 

Am văzut fiecare dintre aceste filme de cel puțin 3 ori. Primele două au chiar atmosferă de Crăciun, în ciuda faptului că-s filme de acțiune. Al 3-lea este tras la New York și l-am revăzut cu alții ochi în 2008, când m-am întors de acolo. Nimic nu se compară cu sictirul, încăpățânarea și poantele personajului de origine irlandeză John McClane, jucat de Bruce Willis. Odată chiar m-am reapucat de fumat după ce am revăzut un Die Hard, atât de apetisant fuma eroul. Bine că-n Die Hard 4 a renunțat la țigări.

Ce ziceți, îl vor ucide de data asta? Scenariștii adică. O fi îmbătrânit și el în 25 de ani de la apariția primului film, ăla tras în Los Angeles. Detalii despre noua producție găsiți aici.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?