Thursday, 22 September 2011

Tatuaj pe picior

Din punctul meu de vedere, cel mai hot loc unde o femeie se poate tatua este fie pe gleznă, fie pe laba piciorului. Nu-mi cereți explicații pentru că nu le cunosc nici eu. Când văd un astfel de tatuaj la o femeie nu există afrodisiac mai puternic. Chiar și o tipă aparent banală din punct de vedere fizic, ca să nu spun nașpetă, punctează decisiv dacă prezintă un foot tat.

Marisa Tomei are un tatuaj foarte stilat
Acum câteva săptămâni, o bună prietenă, cititoare a acestui blog, m-a rugat să-i caut câteva modele de tatuaj și să i le trimit ca sugestie pentru al ei picior. Bineînțeles că m-am conformat imediat. Nu știu dacă s-a tatuat încă, aștept nerăbdător să mă anunțe. O altă bună prietenă, Whiterune, s-a tatuat chiar azi pe laba piciorului, eu primind vestea foarte entuziast. Este vorba de o libelulă pe care încă nu am văzut-o. I-am spus iubitei că dacă își face și ea un tatuaj din ăsta există un mare pericol s-o cer de nevastă. Prin urmare nu cred că și-l va face, mai bine tăceam, hahaha.

Nici cu Charlize Theron nu mi-e rușine
Iar acum o să vă explic, din punct de vedere strict fizic sau sexual, cum aș nota o femeie, pentru că nu-s sigur c-ați înțeles cât de mișto sunt pentru mine tatuajele pe picior.

  • beautiful face - 7 p.
  • great legs - 6 p.
  • beautiful hands - 5 p.
  • great tits (not necessarily big) - 4 p.
  • great ass (definitely not big) - 3 p.
  • tattoo on foot or ankle - 10 p. (adjudecat!)

Evident, am exagerat un pic. Cu accent pe un pic. Whiterune, dacă vrei, ai legătura.

p.s. Îmi plac foarte mult modelele cu steluțe și cele cu un lanț (pe gleznă) și o cruce/medalion care atarnă pe laba piciorului.

5 comments:

Flory said...

Poate il convingi si pe prietenul tau ca having a tattoo done is not the end of the world :D

The Fly said...

Cangurul nu vrea sa te tatuezi? Ce barbat atipic...trebuie sa am o vorba cu el :))

Flory said...

Daca vrei tu neaparat, eu una nu te sfatuiesc. Nu stii in ce te bagi :))

whiterune said...

pai ce sa mai zic acum :)) mixed feelings, e un sentiment nou, fiind la prima experienta de gen.

nu e Atat de dureros, aviz celor interesati - desi laba piciorului e printre zonele ff sensibile dp asta dv. e mai complicata intretinerea lui pana la vindecare, din ce am avut timp sa observ...

The Fly said...

Fetelor, ati retinut deci: nu e foarte dureros.

Post a Comment