Rafa și Nole mă țin treaz în noapte

Este aproape 3.00 dimineața și de vreo 3 ore jumate urmăresc finala de la US Open, dintre Nadal și Djokovic. Recunosc că somnul era să mă biruiască de câteva ori, dar până la urmă a triumfat acest meci uluitor dintre cei mai buni jucători de tenis ai momentului, meci plin de energie, de schimburi interminabile și spectaculoase de mingi, de break-uri și re-break-uri, condimentat și cu multe descărcări nervoase.

În 3 ore jumate s-au jucat doar primele 3 seturi! Nole a condus cu 6-2, 6-4, iar când setul 3 și implicit meciul păreau jucate, Rafa a revenit în forță câștigând la tie-break. Deja nu mai contează nici cine câștigă acest meci și nici cât de zombie voi fi mâine la muncă. Această finală este cu siguranță cea mai frumoasă de la cea din 2008 de la Wimbledon, dintre Federer și Nadal. Am zis. Iar eu deja nu mai pot fi suporterul niciunuia dintre ei - ar fi o nedreptate pentru celălalt.

Nadal pare mai proaspăt și nu m-ar mira să câștige setul 4. Djokovic tocmai a cerut un medical time out, acuzând dureri de spate. Credeți că e cazul să pun de-o cafea și să cer și eu un time out mâine la muncă?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)