Piți milostivul

Pentru moment am avut senzația că voi începe să țin iar cu echipa națională de fotbal. Avem antrenor bun și (se părea că) neiertător cu saltimbancii care nu respectă programul echipei. Scăpase de "vedetele" Mutu și Tamaș, acești obraznici pe care eu unul nu i-aș dori nici la o echipă de club, ce să mai zic de națională. Însă minunea n-a ținut mult: Pițurcă i-a selecționat iar, pentru cele două jocuri oficiale din octombrie.

Vom auzi acum imbecilități gen "au învățat o lecție", "regretă gestul", "ăștia sunt, cu bune cu rele, n-avem alții mai buni ca ei" sau "sigur se vor cuminți". Da, Mutu a greșit de 74 de ori, cu siguranță nu o va comite și a 75-a oară, Tamaș s-a îmbătat de 28 de ori, dar a 29-a oară se va abține, iar figurile acestor privilegiați nu afectează câtuși de puțin atmosfera generală de la lot. Iar eu sunt Bono de la U2.

Mi se rupe puțulica pe termen nedeterminat de această echipă (cu siguranță însă mă va ține mai mult decât a durat supărarea aparent drasticului dar de fapt mult prea milostivului Piți). Efectiv nu pot fi suporterul ăstora, acești măgari nu mă reprezintă.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele