London Calling

Începe să devină o tradiție în familia noastră: dacă ni se pune pata pe un oraș și decidem că vrem să locuim acolo, până la urmă o facem. Alegem întâi locul, apoi jobul sau facultatea care ne oferă un rost material în acel nou oraș.  Ăștia-s pașii pentru cei care știu ce vor. Așa am ajuns eu la București apoi la Cluj, visând la New York într-o zi, iar sorella urmează un traseu chiar mai îndrăzneț: de mâine se mută la Londra.

Cu sorella la Roma, octombrie 2010
Mai mulți prieteni mi-au spus că am dovedit curaj mutându-mă la Cluj acum 2 ani. La modul cel mai serios, nu a fost vorba de curaj, atâta vreme cât n-am lăsat nimic în urmă și nici nu am plecat la naiba-n praznic. Totul a fost foarte natural pentru mine, fără emoții sau nostalgii. Nu știu exact cât de naturală și lipsită de emoții este plecarea sorellei, dar cu siguranță ea este mai curajoasă decât mine. Și trebuie admirată că-și urmează la Londra un vis din copilărie, luând de la zero facultatea pe care a dorit întotdeauna s-o facă.

La anul am în program o vizită la Londra, poate chiar în perioada Olimpiadei.

Comments

 1. :) Am emotii, este firesc. Pana la urma este visul meu din copilarie, nu un simplu capriciu. Si tot ce stiu acum este ca trebuie sa se implineasca, dar n-am nici cea mai mica idee cum se va intampla. Este oricum o emotie pozitiva.
  Cat despre curaj, sigur iti trebuie. Curaj ai avut si tu chiar daca nu ti-ai dat seama, pentru ca a fost o schimbare naturala. Cei mai multi oameni nu isi schimba rutina de ani de zile, de care nici macar nu sunt multumiti, pentru ca le e frica de schimbare. E de inteles. Nu ii invinuiesc. Insa gandul ca nu toata lumea o face imi da mie si mai mult curaj. :D

  ReplyDelete
 2. Mult succes 'sorellei'. Dupa vizita de anul asta, pot spune ca Londra e unul din orasele in care mi-ar face cea mai mare placere sa locuiesc...Who knows? :) MAi ales cand vin dupa experienta de aseara a meciului de inaugurare al arenei din Ploiesti unde oamenii de la peluza nu au gasit ceva mai inteligent decat sa sara pe scaunele nou-noute.

  ReplyDelete
 3. Thanks man ;)
  Legat de gibonii care defuleaza prin tribune nu mai e de nimic de zis. Imi pare rau, de la tv parea super atmosfera pe stadion.

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele